Bookmarks
Facebook
embed embed podijeli link link komentari comment
Embed close
Podijeli s drugima close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed test
Ocijeni ovaj film embed
Tagovi ovog filma tags
rate rate tags tags related related lights lights

Jedi moli voli – Eat Pray Love

Jedi moli voli – Eat Pray Love
Kino: Urania
Glume: Julia Roberts, James Franco, Javier Bardem, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup
Režija: Ryan Murphy
Trajanje: 139'
Službene stranice: link

Liz Gilbert (Roberts) je imala sve o čemu bi suvremena žena trebala sanjati: muža, kuću, uspješnu karijeru – no ipak, poput mnogih drugih, osjećala se usamljenom, izgubljenom i potrazi za onim što zapravo želi od života. Upravo razvedena i na raskrižju, Gilbert odluči napustiti svoju sigurnu poziciju, riskirati sve da bi promijenila svoj život, te kreće na putovanje po svijetu u pokušaju da pritom otkrije sebe. Na svojem putovanju otkriva pravi užitak hrane u Italiji, snagu molitve u Indiji, te, konačno i neočekivano – unutarnji mir i pravu ljubav na Baliju. Temeljeno na besteleru Elisabeth Gilbert.

2 komentara na “Jedi moli voli – Eat Pray Love”

  1. Dunja kaže:

    kada će se film početi prikazivati?

  2. Kinematografi kaže:

    Trebao je već. U distribuciju je pušten na premalom broju kino kopija što je uzrokovalo kašnjenje u većini gradova, pa i u Osijeku.
    Nakon nekoliko pomjeranja termina, ne možemo si dozvoliti neodgovornost i precizirati datum, jer distributer opet može zadnji dan reći da ipak film ne može isporučiti kako je to bilo do sada.

    Prednost u terminiranju imaju filmovi u 'otvaranju.' Molimo pratite filmski program. Eat, Pray, love će zbog kašnjenja od gotovo 2 mjeseca biti tek usputni film, kojim će se osigurati raznolikost programa kod aktualnih naslova.

Napiši komentar