Bookmarks
Facebook
embed embed podijeli link link komentari comment
Embed close
Podijeli s drugima close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed test
Ocijeni ovaj film embed
Tagovi ovog filma tags
rate rate tags tags related related lights lights

Sve što želim to si ti – Dear John

Sve što želim to si ti – Dear John
Kino: Urania
Glume: Channing Tatum, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Amanda Seyfried, Henry Thomas, Richard Jenkins, Keith Robinson
Režija: Lasse Hallström
Trajanje: 108'
Službene stranice: link

Sentimentalna priča o vezi vojnika (Channing Tatum) i bogate studentice (Amanda Seyfried) koji se pokušavaju voljeti na daljinu.

John Tyree (Channing Tatum) je zgodni vojnik iz specijalnih postrojbi, koji tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) je lijepa, idealistična studentica iz bogate južnjačke obitelji, koja je proljetne praznike došla provesti kod kuće. John i Savannah su iz različitih svjetova, no slučajno se upoznaju na plaži i odmah osjete međusobnu privlačnost. Njihov se susret pretvara u burno udvaranje, a između njih se rađa duboka, strastvena ljubav. Kad John bude primoran vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledž, jedno drugome obećavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a između njih se odigrava duboko romantična ljubavna priča.

Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno viđati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuće nastavlja sa svojim životom. Kako se svijet sve više počinje komplicirati, tako je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a John je rastrgan između njegove odanosti poslu i želje za povratkom kući. Napetost između njihovih želja i odgovornosti sve je veća, a oni se bore kako bi ostali predani jedno drugome. No, kad se kod kuće dogodi neočekivana tragedija, Johnov povratak uzrokuje emotivan sukob, a njih su dvoje primorani saznati može li njihova ljubav uistinu preživjeti...

Napiši komentar