Bookmarks
Facebook

Oglašavanje u kinu

Mogućnosti oglašavanja

 • Web-stranice (putem banera)
 • On-screen ogla┼íavanje
 • Izlo┼żbeni prostor
 • Kids corner
 • Konferencija
 • Plakatiranje
 • Posebne ponude: ┼íkolske projekcije, zakup projekcija, zakup dijela ulaznica, svaki dan- ro─Ĺendan

Zašto se oglašavati kod nas?

Dvorana kina Urania

Dvorana kina Urania

Kino se nalazi me─Ĺu TOP 3 najpo┼żeljnija medija za ogla┼íavanje. Opu┼íteni posjetitelji, fokusirani na platno odnosno sadr┼żaj koji se na njemu prikazuje, efektivno percipiraju 90% i vi┼íe sadr┼żaja promotivnih materijala.
Takvu publiku smatramo izrazito receptivnom, obzirom da istra┼żivanja pokazuju kako se publika 5 puta bolje prisje─ça oglasa u kinima (memoriraju vi┼íe detalja iz oglasa i pamte ih du┼że) u usporedbi s prosje─Źnim prisje─çanjem sadr┼żaja iz drugih medija.

Onscreen oglašavanje

Dvorana kina Europa

Dvorana kina Europa

OGLASNA PORUKA KAO NEPOSREDNO ISKUSTVO
Promid┼żba/reklama prezentirana na kino platnu nudi osje─çaj neposrednog iskustva. U kombinaciji s ostalim promotivnim materijalom i/ili akcijama (kombinacija onscreen + ┼ítandovi, promo letci, plakati, banneri, zakup projekcija ili sjedala i sl.) mo┼że bitno utjecati na ja─Źanje branda.

TARGETIRANJE
Ogla┼íiva─Ź se mo┼że ogla┼íavati na svim projekcijama kao i na odre─Ĺenom filmskom naslovu, ┼żanru, vremenu prikazivanja projekcija, a u skladu s ciljanom publikom, odnosno konzumentima. Odabirom svih ili odre─Ĺenih projekcija prikaziva─Ź se u cijelosti prilago─Ĺava interesima i ciljevima kampanje ogla┼íiva─Źa.
Prikaziva─Ź jam─Źi ogla┼íiva─Źu da istovremeno ne─çe prikazivati sli─Źne sadr┼żaje drugih ogla┼íiva─Źa (direktne konkurencije).

Konferencije

Dvorane i predprostori kina "Europa" i "Urania" pogodne su za odr┼żavanje konferencija razli─Źitih namjena. Osim ┼íto mo┼żete svoj auditorij smjestiti u udobne stolice, na raspolaganju vam je i vrhunska video i audio oprema. Vi┼íe o cijenama i mogu─çnostima na upit.

Kids Corner

Posebna vrsta zakupa dijela predprostora kina "Urania" i/ili "Europa" na odre─Ĺeno vrijeme, ogla┼íiva─Źima ─Źija su ciljana skupina djeca. U zakupljenom predprostoru ogla┼íiva─Ź ima pravo postaviti za┼ítitni znak ili maskotu svog poduze─ça, proizvoda ili kampanje, te ostalih promotivnih sadr┼żaja primjerenih namjeni prostora i targetirane skupine. Vi┼íe o mogu─çnostima postavljanja Kids Cornera na upit.

Plakatiranje

Postoji mogu─çnost postavljanja zidnih ili vratnih plakata, bannera (pingvina) i sl. u prostore dvorane kina Urania i/ili kina Europa, predprostore, sanitarne ─Źvorove, foajee, hodnike i plakatna mjesta Kinematografa.

Posebne ponude:

ZAKUP PROJEKCIJA, SPONZORIRANJE FILMSKIH CIKLUSA ILI REVIJA FILMOVA
(Grupom se smatra istovremeni dolazak minimum 20 osoba)

SVAKI DAN-RO─ÉENDAN

Oglašavanje na web stranici (banneri)

Osnovne informacije o stranici: tjedni program, traileri, sinopsisi, najave doga─Ĺanja, galerije slika, pokrovitelji,sponzori i partneri
Tip portala : MOVIE,CULTURAL
Sadr┼żaji : Filmske novosti, evaulacija i glas gledatelja, newsleteri

Mogućnosti za oglašavanje:

SIDEBAR -desna strana pokraj filmskih naslova , 125x125
BIG BOTTOM - ispod filmskih naslova, 273x273
BOTTOM - doljnja polovica, uz newsleter, 190x190

Vaš oglas

 • dominantan i uo─Źljiv
 • pojavljuje se na naslovnici i na svim ostalim stranicama portala
 • rotacija bannera (izmjenjivanje s bannerima drugih ogla┼íiva─Źa) osigurava doseg naj┼íireg spektra posjetitelja
 • banner mo┼że biti dinami─Źki (flash) ili stati─Źki (slika)

Što je potrebno dostaviti

 • Banner
 • URL (link)
 • datum po─Źetka prikazivanja
 • odabrati vremenski paket
 • naziv i adresa

Na─Źin i uvjeti pla─çanja

Iznos se pla─ça jednokratno prije po─Źetka ogla┼íavanja. Banner ─çe biti objavljeni u roku 24 sata radnim danom od uplate dogovorenog iznosa osim ako zbog Va┼íe logistike ne odaberete ciljani datum po─Źetka.


Dizajn bannera

Ukoliko nemate vlastiti banner mo┼żemo Vam ponuditi profesionalnu uslugu dizajna bannera prema Va┼íim zahtjevima. Cijena izrade animiranog/Flash bannera iznosi 400,00 HRK, a stati─Źnog/slika bannera 250,00 HRK.